AirPremier 54/108Mbps 802.11g Wireless (DWL-3200AP)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van AirPremier 54/108Mbps 802.11g Wireless (DWL-3200AP)

D-Link introduceert een oplossing voor bedrijven die een krachtig en betrouwbaar draadloos LAN willen inrichten. Het D-Link AirPremier DWL-3200AP managed Access Point is speciaal ontworpen voor zakelijke omgevingen in grote of zeer grote ondernemingen, met als doel veilige LAN's in te richten die eenvoudig door de netwerkbeheerder kunnen worden onderhouden.

De DWL-3200AP stelt netwerkbeheerders in staat zeer veilige draadloze netwerken op te zetten die bovendien flexibel en uitgebreid kunnen worden beheerd. Dit Access Point is voorzien van twee zeer gevoelige antennes voor een optimale draadloze dekking. De DWL-3200AP bevindt zich in een met lucht gevuld metalen chassis met een hoge brandwerendheidklasse en is dan ook uitermate veilig. Voor geavanceerde installaties is dit nieuwe en snelle Access Point uitgerust met een geïntegreerde 802.3af PoE-poort (Power over Ethernet), waardoor het apparaat ook kan worden geïnstalleerd in omgevingen waar geen stopcontacten beschikbaar zijn.

De DWL-3200AP biedt zeer betrouwbare draadloze prestaties met standaard 802.11g draadloze doorvoersnelheden van maximaal 54 Mbps. Bij gebruik in combinatie met de SuperG-technologie van D-Link zijn snelheden mogelijk van maximaal 108 Mbps. De DWL-3200AP is echter ook nog volledige compatibel met de normen IEEE 802.11b en 802.11g.

Aangezien de beveiliging van draadloze communicatie zeer belangrijk is voor bedrijven, maakt de DWL-3200AP gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van draadloze beveiligingstechnologieën. Dit betekent dat zowel WPA/WPA2-Enterprise als 802.1x wordt ondersteund om netwerken maximaal te kunnen beveiligen. Bovendien is de DWL-3200AP geschiktvoor 802.11i en wordt dus ook deze verbeterde vorm van draadloze beveiliging ondersteund. Andere beveiligingsfuncties van dit Access Point zijn filtering van MAC-adressen, indeling in segmenten van een draadloos LAN, SSID-broadcast uitschakelen, meerdere SSID's, 802.1Q VLAN-ondersteuning en ondersteuning voor AES-encryptie (Advanced Encryption Standard).

Om optimaal te kunnen profiteren van uw investering, kan de DWL-3200AP in een van de volgende drie werkstanden worden gebruikt: Access Point, Point-to-Point (PtP) bridge met een andere DWL-3200AP of Point-to-Multipoint (PtMP) bridge. De ondersteuning van verschillende werkstanden met WDS (Wireless Distribution System) betekent dat netwerkbeheerders het product op diverse manieren kunnen implementeren. Netwerkbeheerders kunnen alle instellingen van de DWL-320AP beheren via het bijgeleverde configuratieprogramma (webgebaseerd) of met Telnet. Voor meer geavanceerde netwerkbeheertaken kunnen beheerders de AP Manager van D-Link of de D-View SNMP-beheermodule gebruiken om verschillende Access Points te configureren en te beheren vanaf één locatie. Naast een efficiënt beheerproces, kunnen netwerkbeheerders ook periodieke onderhoudscontroles uitvoeren zonder dat hiervoor personeel op pad hoeft te worden gestuurd. AP Manager is gratis en kan HIER worden gedownload.

Geïntegreerde PoE-ondersteuning, uitgebreide beheermogelijkheden, diverse werkstanden en uitstekende beveiligingsfuncties zijn de kernwoorden die ervoor zorgen ervoor dat het DWL-3200AP managed draadloze Access Point alles biedt een business-class oplossing voor het installeren van draadloze netwerken in grote ondernemingen.

Kenmerken:
· 108 Mbps SuperG managed draadloos access point
· Met lucht gevuld metalen chassis dat veilig aan een muur kan worden bevestigd
· IEEE 802.11g
· SuperG-prestaties bij gebruik met andere D-Link SuperG-producten
· Compatibel met 802.11b-producten
· 10/100 Mbps Ethernet-poort met 802.3af PoE-ondersteuning
· Inclusief power injector en netvoeding
· Kan worden gebruikt als Access Point, Point-to-Point (PtP) bridge met een andere DWL-3200AP of Point-to-Multipoint (PtMP) bridge
· WDS (Wireless Distribution System)
· Ondersteuning van meerdere SSID's en 802.1Q VLAN
· WPA (WiFi Protected Access), WPA/WPA2
· 802.1x (EAP-TLS/PEAP/TTLS/MD5)
· 64/128-bits WEP-encryptie
· Afneembare 5 dBi-antennes voor aansluiting externe antenne (omgepoolde SMA-contrastekker)
· Webgebaseerde configuratie of via Telnet
· AP Manager of D-View-beheermodule voor beheer van verschillende access points (AP Manager kan gratis worden gedownload)
· SNMP-ondersteuning
top

Wijzigen - Technische specificaties - D-LINK L3200AP Routers & Accesspoints


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan L3200AP van D-LINK