Router Surf N150 (F9K1001AS)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van Router Surf N150 (F9K1001AS)

Eenvoudig toegang tot het internetDe Belkin SURF N150 draadloze router is ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie. In drie stappen brengt u uw draadloze netwerk in de lucht. De exclusieve MultiBeam-technologie van Belkin zorgt voor een maximaal bereik en maximale doorvoercapaciteit in heel uw woning. De voorgeconfigureerde beveiligingsinstellingen zorgen ervoor dat uw netwerk goed beveiligd is. SURF N150 is tweemaal zo snel als G-technologie en daardoor ideaal om te internetten, e-mailen en chatten.MultiBeam-technologieDe exclusieve MultiBeam-antennetechnologie van Belkin zorgt voor een sterk signaal en optimaal bereik waardoor u vrijwel overal in huis verbinding kunt maken.SnelheidDe SURF N150 router maakt draadloze snelheden mogelijk van maar liefst 150 Mbps en is dus ideaal om te internetten, e-mailen en chatten. Volledig compatibel met G-technologie.Wireless N is tweemaal zo snel als G-technologie+, maar is wel volledig compatibel met oudere G-netwerken en recentere 802.11n-netwerken.Eenvoudige installatieBinnen een paar minuten een beveiligd draadloos netwerk. In drie eenvoudige stappen zit u op internet. Voorgeconfigureerde beveiligingWPS/WPA2-encryptie en voorgeconfigureerde beveiligingsinstellingen zorgen ervoor dat u veilig aan de slag kunt. Met een druk op de WPS-knop (Wi-Fi Protected Setup) zorgt u voor een veilige verbinding voor uw computers en andere apparaten. De vermelde overdrachtssnelheid (150 Mbps, 54 Mbps of 11 Mbps) is de fysieke gegevenssnelheid. De werkelijk gerealiseerde doorvoersnelheid ligt lager.+De tweemaal zo hoge snelheid en andere fysieke gegevenssnelheden zijn alleen mogelijk bij gebruik in combinatie met een SURF N150 draadloze USB-adapter.
4 Ethernet LAN-poortenVoor snelle en betrouwbare bedrade netwerkverbindingen.
Eenvoudige installatieinstallatie in drie eenvoudige stappen
MultiBeam-technologieBereik in heel uw woning
SnelheidMax. 150 Mbps
Twee jaar beperkte garantie
Volledig compatibel met G-technologieTweemaal zo snel als G+
Voorgeconfigureerde beveiligingDe beveiligingsinstellingen zijn voorgedefinieerd, zodat u meteen goed beveiligd aan de slag kunt
top

Wijzigen - Technische specificaties - BELKIN K1001AS Routers & Accesspoints


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling