TD-8616 Router 1 Ethernet-Port ADSL2 (TD-8616)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van TD-8616 Router 1 Ethernet-Port ADSL2 (TD-8616)

Wat dit product voor u kan doen.
Met de ADSL2+ TD-8616 modem krijgt u toegang tot een high-speed DSL-internetverbinding. Hij ondersteunt de nieuwste ADSL/ADSL2/ADSL2+ standaarden en biedt sterkere prestaties (tot 24Mbps downstream) en een groter bereik vanaf het centrale kantoor van uw ISP (Internet Service Provider). Met een standaard ethernet-interface kan hij rechtstreeks worden aangesloten op alle 10/100Mbps ethernet-apparaten die Auto MDI/MDIX ondersteunen. U kunt ook een bekabeld/draadloos netwerk creëren om uw hogesnelheidsinternetverbinding te delen door een multi-poorts draadloze router in te voegen.

Altijd aan, altijd verbonden..
Anders dan een inbelverbinding met internet is een DSL-verbinding altijd open, zodat je niet hoeft te wachten om toegang tot het web te krijgen. Met 8 ingebouwde PVC's is de TD-8616 geschikt voor het grootste deel van de Network Environment in de wereld. De TD-8616 heeft ook een webgebaseerde GUI (Graphic User Interface), wat u in staat stelt om gemakkelijk instellingen te wijzigen om met een DSL internet service te verbinden. De handige locatie van de LED indicatoren zorgen er voor dat u snel de status en activiteit van het modem kunt controleren. Dankzij al deze eigenschappen van de TD-8616 kunt u genieten van het altijd online zijn.
top

Wijzigen - Technische specificaties - TP-LINK 8616 Routers & Accesspoints


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling