TL-WA7510N Outdr 150Mbps WrlssAccssPnt (TL-WA7510N)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van TL-WA7510N Outdr 150Mbps WrlssAccssPnt (TL-WA7510N)

Als lange-afstand draadloos access point voor buitentoepassingen is de TL-WA7510N ontwikkeld om WISP verbindingen te leveren en als draadloos netwerk voor grotere afstanden. Hij werkt probleemloos in het 5 GHz frequentiespectrum en maakt draadloze datatransmissiesnelheden tot 150 Mbps mogelijk. Het apparaat heeft een zendvermogen van max. 500 mW en is uitgerust met een ingebouwde 15 dBi dubbel gepolariseerde antenne, die het mogelijk maakt op efficiënte wijze een stabiel signaal voor een draadloze netwerkverbinding over meerdere kilometers op te vangen en in stand te houden.

5 GHz verbinding voor minder storingen en hogere prestaties.

Doordat de TL-WA7510N op de bredere en minder druk bezette 5 GHz band werkt, zorgt hij ervoor dat het draadloze signaal minder gestoord wordt en een eigen pad heeft, waardoor stabiele prestaties verzekerd zijn.

15 dBi antenne met hoge gain.

De TL-WA7510N is uitgerust met een 15 dBi dubbel gepolariseerde antenne, die een vitaal onderdeel vormt in het opbouwen van een Wi-Fi verbinding over grote afstanden. Hij is ontwikkeld voor signaaluitzending van 60 graden in het horizontale vlak en 14 graden in het verticale vlak, waardoor een betere signaalsterkte in een geconcentreerde richting wordt bereikt.

Hoog zendvermogen - de barrières van Wi-Fi doorbroken.

Met zijn draadloos zendvermogen tot 500 mW produceert de TL-WA7510N een krachtig, robuust signaal over grote afstand. Het signaal kan ook op een hoog of laag niveau worden ingesteld voor diverse toepassingen, zoals point-to-point of point-to-multiple-point oplossingen.
top

Wijzigen - Technische specificaties - TP-LINK WA7510N Routers & Accesspoints


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling