HP 8/24c BladeSystem Pwr Pk+ SAN Switch (AJ822B)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP 8/24c BladeSystem Pwr Pk+ SAN Switch (AJ822B)

Overview
De Brocade 8-GBSAN-switch voor HP c-Class BladeSystem is een eenvoudig te beheren, ingebouwde Fibre Channel switchoplossing met 8-Gbps prestaties. De Brocade 8-GBSAN-switch wordt hot-plug aangesloten op de achterzijde van de HP BladeSystem c-Class behuizing. Het geïntegreerde ontwerp houdt rackruimte vrij, ondersteunt gedeelde voeding en koeling en vermindert het aantal kabels en small form-factor pluggables. Verbeterde ondersteuning voor trunking met externe switches biedt een hogere bandbreedte voor veeleisende applicaties zoals servervirtualisatie. Nieuwe kenmerken in de Power Pack+ optie maken het mogelijk de datastroom te beheren om de applicatieprestaties optimaal te houden. De 12 of 24 auto-sensing poorten ondersteunen componenten met lagere bandbreedte ter bescherming van de investering en een upgradelicentie maakt 'pay as you grow' mogelijk. De Brocade 8-GBSAN-switch bespaart ruimte en kosten, vereenvoudigt de SAN-omgeving aanzienlijk, vergemakkelijkt implementatie en beheer en biedt de prestaties die nodig zijn voor nieuwe applicaties met hogere doorvoer.
Features
- Ondersteunt datacenterconsolidatie met HP BladeSystem c-Class door een ultramodern ontwerp dat geen ruimte inneemt en verlaagt de kosten met gedeelde voeding en koeling, minder kabels en SFP's en ruimtebesparing

- Met ondersteuning voor maximaal één trunk bestaande uit alle acht SAN-poorten voor max 64-Gbps evenwichtige doorvoer. Trunking van de SAN-gerichte poorten met externe Brocade of HP B-serie switches biedt een oplossing met hoge bandbreedte en verlaagt de kosten door minder kabels en SFP's.

- Integreert met HP Onboard Administrator voor BladeSystem, HP Systems Insight Manager en HP Storage Essentials en maakt gebruik van HP B-serie beheer- en bewakingstools. Een SMI-s API ondersteunt het gebruik van industriestandaard interfaces om het beheer te integreren met andere applicaties.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP 822B Switches


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling