HP 6GBSAS BL Switch Dual Pack (BK764A)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP 6GBSAS BL Switch Dual Pack (BK764A)

Overview
De HP 6-GBSAS BL switch voor HP BladeSystem c-Class behuizingen, een integraal onderdeel van HP direct connect SAS-opslag, biedt een eenvoudige architectuur voor externe, gecompartimenteerde direct aangesloten opslag en gedeelde SAS-opslag. BladeSystem serverbeheerders hebben nu een eenvoudige SAS-opslagoplossing voor het rack die ideaal is om te kunnen uitbreiden, zonder de noodzaak om de opslagvereisten te coördineren met SAN-beheerders. De SAS-architectuur biedt een Smart Array RAID-controller in elke server en 6-GBSAS BL switches die aangesloten zijn op compatibele HP opslagapparaten. De eenvoud van SAS waarborgt zeer lage kosten per GB, waardoor voordelige gecompartimenteerde of gedeelde SAS-opslag mogelijk wordt.
Features
Meer externe opslag voor c-Class behuizingen
- Servers in de c-Class BladeSystem behuizing kunnen opslag delen op een MSA2000sa, zonder noodzaak voor een externe SAN-infrastructuur. Verhoogt de opslagbezetting en de flexibiliteit en maakt volledige virtualisatie mogelijk zonder een SAN.

Eenvoudig beheer
- Centrale controle en lagere kosten voor opslagbeheer. Beheertools en software zijn in de prijs inbegrepen.

Hoog-beschikbare, kosteneffectieve externe opslag
- Redundante SAS-switches zijn actief: als er één uitvalt, neemt de tweede de complete werklast over.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP 764A Switches


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling