Switch/48xF+ENet RJ45 2p GENet RJ45+SFP (DES-3052)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van Switch/48xF+ENet RJ45 2p GENet RJ45+SFP (DES-3052)

De DES-3052 is een uitgebreide, beheerde Layer 2-switch met 4 Gigabit-poorten (twee gecombineerd met SFP) die is ontworpen als hoogwaardig apparaat voor eenvoudig netwerkbeheer. Deze switch biedt zeer uitgebreide functies waarmee kleine en middelgrote bedrijven, maar zelfs grote ondernemingen voor een betaalbare prijs een veilig en effectief afdelingsnetwerk kunnen opzetten. De switch biedt uitstekende functies zoals maximale netwerkbeveiliging, verspreide bandbreedteregeling en uitgebreid netwerkbeheer. Met deze switch kunnen bedrijven hun netwerk optimaliseren voor een maximaal resultaat, zowel wat betreft de functionaliteit als de kosten.

Beveiliging en beschikbaarheid..
De DES-3052-serie ondersteunt een groot aantal beveiligingsfuncties, waaronder een toegangscontrolelijst (ACL), 802.1X-toegangscontrole op basis van poorten of MAC-adressen, 802.1X Guest VLAN en RADIUS/TACACS+-verificatie. Om te voorkomen dat schadelijke aanvallen en virussen/wormen de switch onnodig belasten, biedt de DES-3052-serie D-Link Safeguard Engine en CPU-interfacefiltering om zo de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de switch te vergroten.

Foutonderdrukking/prestatieverbetering..
Om de foutonderdrukking in het netwerk te verbeteren, biedt de DES-3052-serie Spanning Tree-protocollen, waaronder 802.1D, 802.1w en 802.1s voor redundante bridgepaden. 802.3ad-poortbundeling zorgt voor een gecombineerde bandbreedte en actieve redundantie tussen switches of een server. Voor Quality of Service (QoS) wordt ondersteuning geboden van 802.1p prioriteitwachtrijen en pakketclassificatie op basis van TOS, DSCP, MAC, IPv4, VLAN ID, protocoltype en door de gebruiker gedefinieerde pakketinhoud, waardoor spraak-, video- en streaming media-toepassingen via internet probleemloos worden uitgevoerd.

Beheer van verkeersstromen/bandbreedteregeling..
Netwerkbeheerders kunnen doorvoerniveaus voor elke poort instellen om zo de bandbreedte te regelen. De functie voor bandbreedteregeling biedt een hoge granulariteit met de mogelijkheid limieten te definiëren met een minimaal segment van 64 Kbps. Dankzij beveiliging tegen broadcast-storm kan de schade die een virusaanval in het netwerk kan veroorzaken aanzienlijk worden beperkt. De switch biedt IGMP-snooping voor het beheren van multicast-transmissie en poortduplicatie om diagnoses te vereenvoudigen.

Beheer..
De DES-3052-serie ondersteunt op normen gebaseerde beheerprotocollen, zoals SNMP, RMON, Telnet, webinterface, SSH/SSL-beveiligingsverificatie en DHCP-relay, optie 82. Dankzij automatische DHCP-configuratie kan de beheerder configuraties vooraf instellen en opslaan op een TFTP-server. Individuele switches kunnen hun IP opstarten vanaf de server en de vooraf ingestelde configuraties laden. D-Link Single IP Management vereenvoudigt en versnelt beheertaken, zodat meerdere switches kunnen worden geconfigureerd, gecontroleerd en onderhouden vanaf elk werkstation met een webbrowser via één uniek IP-adres. Een virtuele stack met DES-3052-switches kan worden beheerd als één object, waarbij alle apparaten hetzelfde IP-adres hebben.
top

Wijzigen - Technische specificaties - D-LINK S3052 Switches


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling