SG 300-10MP 10-port Gigabit Max-PoE (SRW2008MP-K9-EU)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van SG 300-10MP 10-port Gigabit Max-PoE (SRW2008MP-K9-EU)

Cisco Small Business 300 Series Managed Switches: overzicht.

De Cisco 300 Series Switches bieden de ideale combinatie van prijs, prestaties en mogelijkheden in een oplossing die specifiek is ontworpen voor kleine bedrijven. Dit brede scala aan betaalbare beheerde switches vormt een krachtige basis voor de ondersteuning van uw bedrijfsnetwerk.

Cisco 300 Series Switches bieden:.
- Hoge prestatie en betrouwbaarheid: profiteer van de hoge beschikbaarheid en prestaties die u nodig hebt voor het ondersteunen van essentiële bedrijfsapplicaties en het terugdringen van uitvaltijd.
- Geavanceerde functies: beheer het netwerkverkeer met geavanceerde functies zoals Quality of Service (QoS), Layer 3 statische routing en IPv6-ondersteuning.
- Eenvoudige installatie en beheer: intuïtieve browsergebaseerde hulpprogramma's, mogelijkheden voor massa-implementatie en consistent doorgevoerde functies bij alle modellen voor een eenvoudiger installatie en configuratie.
- Een milieuvriendelijke oplossing: de switches zorgen voor een optimaal stroomverbruik en een energiezuinige werking, zonder negatieve gevolgen voor de prestaties.
- Gemoedsrust: alle Cisco 300 Series Switches worden gedurende de volledige levensduur van het product beschermd door de Cisco Limited Lifetime Hardware Warranty, met onder andere vervangende apparatuur binnen een werkdag.
top

Wijzigen - Technische specificaties - CISCO W2008MPK9EU Switches


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling