Cat3560/24xG+F+ENet + 4 SFP St Im (WS-C3560G-24TS-S)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van Cat3560/24xG+F+ENet + 4 SFP St Im (WS-C3560G-24TS-S)

De voorgeconfigureerde Layer 2- en 3-switches uit de Cisco Catalyst 3560-serie behoren tot de enterprise-klasse voor Fast en Gigabit Ethernet-configuraties (10/100/1000), die de PoE-standaard (Power over Ethernet) IEEE 802.3af en de PoE-prestandaard van Cisco ondersteunen en een verhoogde netwerkperformance bieden in termen van beschikbaarheid, veiligheid en QoS (Quality of Service, QoS). De Catalyst 3560 is bij uitstek geschikt als access-layer switch voor kleine en middelgrote ondernemingen of vestigingen, die in hun LAN-infrastructuur nieuwe producten en toepassingen willen integreren zoals IP-telefoons, wireless access points, video-en gebouwenbeheer en remote video kiosk-systemen.

U kunt gebruik blijven maken van de eenvoud van het traditionele LAN-switching netwerk, en daarnaast nog een diversiteit van intelligente diensten uitvoeren, zoals:
- Krachtige Quality of Service (QoS)
- Beperking Rate
- ACL's (Access Control Lists)
- Multicast Management
- High Performance IP routing

Vereenvoudigde Netwerk
Cisco Network Assistant is een centraal management applicatie voor switches, routers en draadloze Access Points en is voor de Catalyst 3560-serie verkrijgbaar. De toepassing biedt gratis configuratie wizard, die de uitvoering van geconvergeerde netwerken en intelligente netwerkdiensten vereenvoudigd.

Software Afbeeldingen
De Cisco Catalyst 3560is leverbaar voor ofwel Softwareimage IP Base -of IP-diensten leverbaar beschikbaar en kan worden gebruikt op de Advanced IP Services software image hochgerüstet worden. Het software image IP-Base (voorheen standaard meerlagig beeld of SMI genoemd), bevat krachtige QoS, snelheidsbepalende, ACL's en elementaire routing en IPv6-functionaliteit. Het IP-Services Software (voorheen Enhanced Gelaagde Image of EMI) biedt een breder scala aan functies, enterprise-klasse, geavanceerde hardware, zoals IP-unicast en multicast IP routing en beleid gebaseerde routing (PBR). De geavanceerde IP-diensten software bevat IPv6-routing en ACL IPv6 ondersteuning.
top

Wijzigen - Technische specificaties - CISCO C3560G24TSS Switches


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling