HP Officejet Pro 276dw MFP 14ppm A4 (CR770A#A80)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Officejet Pro 276dw MFP 14ppm A4 (CR770A#A80)

Overview
Beheer uw printomgeving - en beheers uw budget - met deze geavanceerde netwerkklare MFP, die een tot 50% lagere paginaprijs biedt dan laserprinters1. Probleemloze integratie in uw kantoorworkflow met efficiënt beheer en efficiënte beveiliging.
Features
/>Deze gemakkelijk te beheren MFP heeft tot 50% lagere kosten per pagina dan laserprinters.1
- Produceer hoogwaardige prints met originele HP inkt voor een 50% lagere prijs dan met kleurenlaser.1

Bespaar tijd, stroomlijn workflows en vereenvoudig kantoortaken.
- Snelle, gemakkelijke toegang tot printtools en business apps via het handige bedieningspaneel en het grote kleurentouchscreen.3

Aansluiten, printen en productief werken - op kantoor en onderweg.2
- Installeer deze snelle MFP in uw vaste of draadloze netwerk om uw teams efficiënter te laten werken.4

Bespaar energie zonder in te leveren op prestaties.
- Gebruik tot 50% minder energie dan kleurenlaserprinters5 - stel uw printer met Schedule On en Schedule Off in om stroom te besparen.6

1De paginakostenvergelijking (CPP) is gebaseerd op de meeste kleurenlaser MFP's onder € 500 en kleurenlaserprinters onder € 300 exclusief BTW uit september 2012. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/eu/officejet. OJ Pro ISO-opbrengst met cartridges met de hoogste capaciteit bij continu printen; kijk op www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
2Een internetverbinding naar een HP web-compatibele printer en registratie van een HP ePrint account zijn vereist (een lijst van compatibele printers, ondersteunde document- en afbeeldingstypen en andere informatie over HP ePrint is beschikbaar op www.hpconnected.com).Voor mobiele apparaten is een internetverbinding en e-mailfunctionaliteit vereist. Mogelijk is een wireless access point nodig. Mogelijk zijn een apart data-abonnement of verbruikstarieven van toepassing. Printtijden en verbindingssnelheden kunnen variëren.
3Een wireless access point en een internetverbinding naar de printer zijn vereist. Voor services is registratie vereist. Beschikbaarheid van apps varieert per land en taal en is afhankelijk van overeenkomsten; een firmwareupgrade is vereist. Kijk voor meer informatie op www.hpconnected.com.
4De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Wireless gebruik is alleen mogelijk met 2,4-GHz routers.
5De energieclaim is gebaseerd op de meeste kleurenlaser MFP's onder € 500 exclusief BTW uit september 2012. Het energieverbruik is gebaseerd op tests van HP en tests van derden in opdracht van HP volgens de criteria van de TEC-testmethode van het ENERGY STAR®-programma. De werkelijke kosten en het energiegebruik kunnen variëren. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/officejet.
6De energiebesparingsberekening gaat ervan uit dat het apparaat 12 uur per weekdag en 48 uur per weekend uitgeschakeld is. Lager stroomverbruik in vergelijking met een gemiddeld dagelijks gebruik, waarbij apparaten 's nachts en in het weekend 'uit' staan.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP 770AA80 Inkjet & Photo Printers


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan 770AA80 van HP