HP Z24i/24-In LED IPS Gen 2 (D7P53A4#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Z24i/24-In LED IPS Gen 2 (D7P53A4#ABB)

Overview
De uitzonderlijk nauwkeurige weergave, uitgebreide instelmogelijkheden en bedrijfskritische betrouwbaarheid zijn afgestemd op zakelijk gebruik. De HP Z24i 61-cm (24-inch) IPS-monitor met IPS Gen 2 scherm is energiezuiniger dan de eerste generatie IPS-technologie en heeft extra brede inkijkhoeken om samenwerken gemakkelijker te maken.
Features
Ontmoet uw nieuwe energiezuinige IPS Gen 2 teamspeler
- Reduceer uw stroomverbruik1 en produceer 99% van de sRGB-kleuren met IPS Gen 2-schermen. Dankzij de extra brede inkijkhoeken heeft iedereen een goed zicht, zodat teambeoordelingen en -beslissingen sneller tot stand komen.

Ingebouwd comfort
- U vindt beslist een comfortabele werkhouding met een exclusieve HP 4-voudig verstelbare voet en een geïntegreerde HP QR2 Quick Release met VESA-bevestigingsondersteuning.

Handige connectiviteit binnen bereik
- Verschillende ingangen, waaronder DisplayPort 1.2, DVI, VGA en een geïntegreerde USB-hub, bieden connectiviteit voor toekomstige en oudere apparaten.

Houd alles bijeen
- Houd uw bureau opgeruimd met het geïntegreerde kabelbeheer. Creëer een compact alles-in-een systeem met de optionele HP Thin Client bevestigingskit2. De HP QR2 Quick Release is in het scherm geïntegreerd en ondersteunt de VESA-standaard voor snelle bevestiging.

Beperk uw milieu-impact
- Reduceer het stroomverbruik en bezuinig op de energiekosten met een intelligent, energie-efficiënt apparaat dat niet alleen IPS Gen 2-technologie bevat maar ook ENERGY STAR®- en EPEAT® Gold-kwalificeringen heeft.3

Maak kennis met de beste vriend van uw monitor
- Creëer een werkruimte met meerdere partities. Werk tegelijkertijd in aparte venters aan verschillende documenten, spreadsheets en e-mail met HP Display Assistant software.

Werk moeiteloos
- Uw IT-investering wordt ondersteund door drie jaar standaard garantie. Kies optionele HP Care Pack Services4 om de garantie uit te breiden tot maximaal 5 jaar.

1 In vergelijking met IPS Gen 1 schermen.
2 Opties moeten apart worden aangeschaft. Thin client moet apart worden aangeschaft. Verwachte introductiedatum van thin client: september 2013.
3 EPEAT® Gold, waar HP commerciële schermproducten registreert. Kijk op www.epeat.net voor de registratiestatus in uw land.
4 Serviceniveaus en responstijden voor HP Care Pack Services variëren afhankelijk van de locatie. Service gaat in op de datum van aanschaf van de hardware. Er gelden bepaalde voorwaarden en beperkingen. Kijk op www.hp.com/go/cpc voor meer informatie.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP P53A4ABB Monitors/Schermen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan P53A4ABB van HP

HP OMEN 32 DISPLAY (ITHP32OMEN)
HP

HP OMEN 32 DISPLAY (ITHP32OMEN)

469
binnenkort leverbaar
HP MONITOR 27ES (ITHP27ES)
HP

HP MONITOR 27ES (ITHP27ES)

249
op voorraad