S22C570H/22"LED / 1920x1080 / 250cd/m2 (LS22C570HS/EN)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van S22C570H/22"LED / 1920x1080 / 250cd/m2 (LS22C570HS/EN)

Het superslanke ontwerp, de kristallen staanderhals en de levendige beeldkwaliteit maken van de Samsung LED Monitor Series 5 een van de meest functionele monitors op de markt. U kunt al uw favoriete content bewerken en bekijken met de Wide Viewing Angle-functie, die altijd zorgt voor natuurlijke kleuren en een contrastverhouding waardoor u vanuit elke hoek binnen een straal van 178 graden naar de monitor kunt kijken. En met de functies Magic Upscale en Mega DCR krijgt u altijd een verbeterde beeldkwaliteit. Heldere beelden die u blijer maken.

Beelden die inspireren.
De unieke en slanke stijl van de Samsung LED Monitor Series 5 is ontworpen om te inspireren. Met zijn kristallen hals en platte, vierkante staander heeft deze monitor een moderne uitstraling, waardoor hij op kantoor of thuis zal opvallen. Het superslanke scherm is stijlvol maar zit ook boordevol technologie. En de staander zorgt ervoor dat de gebruiker de monitor optimaal en met extra gemak kan benutten. Alles straalt met de Samsung Series 5 LED-monitor

Zorg dat u zich vanuit elke kijkhoek prima vermaakt.
De Samsung LED Monitor Series 5 biedt een optimaal zicht vanuit elke hoek. In tegenstelling tot conventionele monitors heeft deze Samsung LED Monitor een extra brede kijkhoek van 178 graden, verticaal en horizontaal. Dankzij de grotere kijkhoek hebt u dezelfde beeldkwaliteit vanuit elke kijkhoek aan de voorzijde. Met zijn extra 8 graden is de Samsung LED Monitor Series 5 het perfecte beeldscherm voor het vertonen van films voor een groot publiek of om andere content weer te geven, bijvoorbeeld foto's.

Ervaar levensechte kleuren met Mega DCR.
Mega DCR verleent uw kijkervaring ongekende kleurniveaus en beeldkwaliteit met beelden die levensecht zijn. Met de contrastverhouding van Mega DCR wordt zwart het diepste zwart en wit het zuiverste wit en zijn de andere kleuren zo helder als maar kan. U zult een sterke verbetering in het contrastniveau en een helderdere beeldkwaliteit ervaren. Het is als een explosie van kleur, waardoor andere schermen in verhouding grijze muizen lijken. Uw content wordt weergegeven zoals het hoort.

Breng uw kijkervaring op een hoger plan met betere beeldkwaliteit.
Magic Upscale verbetert de beeldkwaliteit zodanig dat u altijd een beter beeld krijgt. Geniet van verbeterde beeldkwaliteit, ongeacht de kwaliteit van het oorspronkelijke beeld. Magic Upscale voorkomt verslechtering van de beeldkwaliteit bij het upscalen en produceert alleen briljante en zuivere kleuren en beelden. Ook komen beelden op de monitor helderder en scherper over dan op een notebook. Alles straalt met de Samsung LED Monitor Series 5.
top

Wijzigen - Technische specificaties - SAMSUNG 22C570HSEN Monitors/Schermen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan 22C570HSEN van SAMSUNG

SAMSUNG MONITOR LS24F350FHU (ITSGLS24F350FHU)
SAMSUNG

SAMSUNG MONITOR LS24F350FHU (ITSGLS24F350FHU)

169,99
binnenkort leverbaar