S24B150BL/23.6" LED 1920x1080 VGA-DVI (LS24B150BL/EN)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van S24B150BL/23.6" LED 1920x1080 VGA-DVI (LS24B150BL/EN)

Een nog betere dynamische contrastverhouding met de nieuwste Mega Dynamic Contrast Ratio..
De allernieuwste Mega Dynamic Contrast Ratio tilt uw kleuren, helderheid en beeldkwaliteit naar een nieuw en verbluffend niveau. De Samsung SA300 monitoren geven beelden weer die zo levensecht zijn, dat uw kijkbeleving voorgoed wordt veranderd. Met de adembenemende contrastverhouding van 5 000 000:1, het hoogste niveau dat op dit moment verkrijgbaar is, garandeert de SA300 monitor dat zwart het diepste zwart is (en wit het zuiverste wit) en dat kleuren zo helder zijn als maar kan. U zult meteen onder de indruk zijn van het kristalheldere beeld en de ongelooflijke intensiteit. Met deze explosie aan kleuren worden andere schermen gewoonweg saai. Met de Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio beschikt u over een beeldweergave van het allerprofessioneelste niveau en wordt uw multimediacontent weergegeven zoals het hoort.

Helderheidsregeling voor het besparen van energie..
Met de Eco-besparingsstanden wordt energie besparen de normaalste zaak van de wereld. Deze functie past de helderheid van uw Samsung-monitor aan aan de hoeveelheid energie die u wenst te besparen. U heeft de keuze uit drie energiebesparingsstanden (50%, 25% en 'Energiebesparing uit') dus u kunt uw monitor volgens uw eigen behoeften op maat instellen. Door zich in te zetten voor een lager energieverbruik, wil Samsung niet alleen u maar ook het milieu helpen. Met tot wel 50% minder energieverbruik, draagt u zondermeer een steentje bij aan een beter milieu. Maak energiebesparing makkelijker en vertrouw op de Eco-besparingsstanden.
top

Wijzigen - Technische specificaties - SAMSUNG 24B150BLEN Monitors/Schermen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan 24B150BLEN van SAMSUNG