S24C750P/24"LED / 1920x1080 / 250cd/m2 (LS24C750PS/EN)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van S24C750P/24"LED / 1920x1080 / 250cd/m2 (LS24C750PS/EN)

Deze Samsung LED Monitor Serie 7 heeft een strak design en een beeldkwaliteit waar u perfect tevreden over zult zijn. Met Full HD, de Wide Viewing Angle-functie en Mega DCR bent u verzekerd van een hoogwaardig beeld en een nieuwere, betere en ongekende kijkbelevenis..
Doordacht en mooi. Wat wilt u nog meer?

Met de nieuwe Samsung LED Monitor Serie 7 kunt u comfortabel werken en gamen zoveel als u wilt. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp heeft u altijd een goed en comfortabel zicht op het scherm. De ultrasmalle omlijsting zorgt voor een strakke en stijlvolle look en met de draaifunctie kunt u het scherm draaien om de informatie in de gewenste stand weer te geven. Met de Wide Viewing Angle-functie heeft u vanuit elke kijkhoek het beste zicht. Met Mega DCR en de statische contrastverhouding van 5 000:1 krijgt u de allerbeste beeldkwaliteit en perfecte kleuren, waardoor het beeld voller en overweldigender is dan ooit tevoren.

is meer.
De strakke en stijlvolle Samsung LED Monitor Serie 7 is speciaal ontworpen voor maximaal kijkplezier. Door het ultrastrakke design straalt de monitor elegantie en schoonheid uit en wordt optimaal gebruik gemaakt van de omgeving. Dankzij de smalle omlijsting blijft uw aandacht bij de inhoud van het scherm en kunt u efficiënter werken. Het samenspel tussen de elegante vormgeving en de functionaliteit resulteert in een dynamische monitor.

Draai uw scherm in de gewenste stand.
De handigste functie van de Samsung LED Monitor Serie 7 is zonder twijfel de draaifunctie. U kunt uw scherm draaien en in de gewenste stand zetten. U kunt afwisselen tussen liggend en staand, zodat u meer informatie tegelijk kunt weergeven en minder hoeft te scrollen. Dankzij deze functie kunt u uw Serie 7 ook als tweede scherm gebruiken naast uw laptop. De indrukwekkende functionaliteit van de Samsung LED Monitor Serie 7 zorgt voor veel meer weergavemogelijkheden.

Een schitterend beeld vanuit elke kijkhoek.
De Samsung LED Monitor Serie 7 staat garant voor een hoogwaardige beeldkwaliteit. De Wide Viewing Angle-functie zorgt voor zuivere, heldere en perfecte kleuren in Full HD vanuit elke kijkhoek. De Magic Upscale-functie helpt beeldkwaliteitsverlies voorkomen en verbetert uw multimediabeeldkwaliteit ongeacht de kwaliteit van het oorspronkelijke signaal. Met Mega DCR en de statische contrastverhouding van 3 000:1 krijgt u indrukwekkende, zuivere en heldere kleuren en levendige, schitterende levensechte beelden.

Realistische kleuren met Mega DCR.
Mega DCR tilt de kleuren en beeldkwaliteit naar een hoger niveau en zorgt voor levensechte beelden. Met de Mega DCR-contrastverhouding wordt zwart het diepste zwart en wit het zuiverste wit en zijn de andere kleuren zo helder als maar kan. U zult merken dat het contrastniveau hoger is en het beeld helderder. Met deze explosie aan kleuren worden andere schermen gewoonweg saai. Uw content wordt weergegeven zoals het hoort.

Upscaling naar een betere beeldkwaliteit.
Magic Upscale verbetert het beeldsignaal zodat u een betere beeldkwaliteit krijgt. Ongeacht de oorspronkelijke kwaliteit van het beeldsignaal, zult u kunnen genieten van een geoptimaliseerde beeldkwaliteit. Magic Upscale voorkomt beeldverlies door het opschalen en geeft enkel schitterende en zuivere kleuren en beelden weer. Het zorgt er ook voor dat de beelden op de monitor helderder en scherper worden weergegeven dan op een notebook. De Samsung LED Monitor Serie 7 zal hoe dan ook schitterend presteren.

Milieubewuste Eco-besparingsstanden.
De Samsung LED Monitor Serie 7 is voorzien van een Eco-besparingsfunctie, waarmee energie besparen de normaalste zaak van de wereld wordt. Deze functie past de helderheid van uw monitor aan aan de hoeveelheid energie die u wenst te besparen. U kunt kiezen uit drie energiebesparingsstanden. Maak energiebesparing makkelijker en draag bij aan het milieu.

Compatibel met Windows 8.
De Samsung LED Monitor Serie 7 is 100% compatibel met Windows 8. Deze Samsung LED Monitor heeft een Windows 8-certificaatlogo en ondersteunt de Modern UI-gebruikersinterface.
top

Wijzigen - Technische specificaties - SAMSUNG 24C750PSEN Monitors/Schermen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan 24C750PSEN van SAMSUNG