S27C750P/27" LED / 1920x1080 / 250cd/m2 (LS27C750PS/EN)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van S27C750P/27" LED / 1920x1080 / 250cd/m2 (LS27C750PS/EN)

Werk moeiteloos en speel zo veel games als u wilt met de nieuwe Samsung LED Monitor Series 7. Zijn verbeterde ontwerp staat garant voor optimaal kijkgenot en gemak. De superslanke en smalle omlijsting geeft hem een strakke en stijlvolle uitstraling, terwijl u dankzij de kantelfunctie het scherm kunt draaien voor de gewenste informatie. De functie Wide Viewing Angle zorgt voor optimaal beeld bij elke gewenste kijkhoek. Geniet van de beste beeldkwaliteit en perfecte kleuren met Mega DCR en een statische contrastverhouding van 5 000:1, resulterend in een beeldervaring die rijker en overweldigender is dan ooit tevoren.

Het actuele beeld: ultradun is in..

De slanke, strakke en stijlvolle Samsung LED Monitor Series 7 is ontworpen om u het maximale kijkgenot te geven. Met zijn ultraslanke vormgeving straalt de monitor elegantie en schoonheid uit en maakt hij optimaal gebruik van de omgeving. Dankzij zijn smalle omlijsting kunt u zich concentreren op de inhoud van het scherm en efficiƫnt werken. Zijn elegante ontwerp draagt bij aan de verbetering van zijn functies, resulterend in een dynamische monitor.

Pas het scherm aan met een eenvoudige draaibeweging.

De handigste functie van de Samsung LED Monitor Series 7 is zijn kantelfunctie. U kunt het scherm draaien om de best mogelijke gewenste kijkhoek te bereiken. Kantel het scherm van liggend naar staand, zodat u toegang krijgt tot meer informatie tegelijk en minder hoeft te scrollen. Dankzij deze functie kunt u uw Series 7 ook gebruiken als tweede monitor in combinatie met een laptop. Ervaar een compleet nieuwe manier van kijken naar uw scherm met de indrukwekkende functies van de Samsung LED Monitor Series 7.

Beeldkwaliteit die vanuit elke kijkhoek van het scherm spat.

Ervaar superieure beeldkwaliteit met de Samsung LED Monitor Series 7. Dankzij de functie Wide Viewing Angle ziet u scherpe, heldere en perfecte kleuren in Full HD vanuit elke kijkhoek op de LED-monitor. De fantastische functie Magic Upscale helpt verslechtering van de beeldkwaliteit te voorkomen, waardoor de beeldkwaliteit van uw multimedia verbetert, ongeacht de kwaliteit van het oorspronkelijke beeld. En Mega DCR plus een statische contrastverhouding van 3 000:1 zorgen voor verbluffende, vlekkeloze en felgekleurde foto's en levendige, briljante en levensechte beelden. Dat maakt deze monitor tot het perfecte scherm voor u.

Ervaar levensechte kleuren met Mega DCR.

Mega DCR verleent uw kijkervaring ongekende kleurniveaus en beeldkwaliteit met beelden die levensecht zijn. Met de contrastverhouding van Mega DCR wordt zwart het diepste zwart en wit het zuiverste wit en zijn de andere kleuren zo helder als maar kan. U zult een sterke verbetering in het contrastniveau en een helderdere beeldkwaliteit ervaren. Het is als een explosie van kleur, waardoor andere schermen in verhouding grijze muizen lijken. Uw content wordt weergegeven zoals het hoort.

Breng uw kijkervaring op een hoger plan met betere beeldkwaliteit.

Magic Upscale verbetert de beeldkwaliteit zodanig dat u altijd een beter beeld krijgt. Geniet van verbeterde beeldkwaliteit, ongeacht de kwaliteit van het oorspronkelijke beeld. Magic Upscale voorkomt verslechtering van de beeldkwaliteit bij het upscalen en produceert alleen briljante en zuivere kleuren en beelden. Ook komen beelden op de monitor helderder en scherper over dan op een notebook. Alles straalt met de Samsung LED Monitor Series 7.
top

Wijzigen - Technische specificaties - SAMSUNG 27C750PSEN Monitors/Schermen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan 27C750PSEN van SAMSUNG