HP Height Adjustable and Reclining Stand (C1N43AA)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Height Adjustable and Reclining Stand (C1N43AA)

Overview
Zittend, staand of liggend. De HP in hoogte verstelbare, kantelbare standaard, die speciaal ontworpen is voor de HP Compaq Pro 6300 All-in-one en HP Compaq Elite 8300 All-in-One business pc's, is ideaal voor omgevingen met één of vele gebruikers.
Features
/>- Creëer een all-in-one omgeving voor één of meer gebruikers op uw bureau, bij uw kiosk of lobby - ook in omgevingen met weinig ruimte. Bevestig de all-in-one met een handige industriestandaard VESA-montagebeugel met een licht, draagbaar ontwerp.

- Stimuleer de interactie van gebruikers in openbare ruimtes met meerdere hoge en lage kantelposities om het scherm perfect zichtbaar te maken - van plat liggend tot rechtop staand.

- Maak uw all-in-one voor iedereen goed zichtbaar. De HP in hoogte verstelbare, kantelbare standaard is ruim 10 cm in hoogte te verstellen, om de aandacht van passanten te trekken.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP N43AA Toebehoren


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling