PFW 3240/Wall Mount 23-32" 3 Pivots (PFW 3240)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van PFW 3240/Wall Mount 23-32" 3 Pivots (PFW 3240)

De PFW 3240 LCD wandsteun voor LCD schermen tot 32". Optimale flexibiliteit bij plaatsing van het scherm dankzij de twee verlengarmen. Deze LCD wandsteun wordt geleverd met alle diefstalvertragende voorzieningen.

De PFW 3240 LCD wandsteun met twee verlengarmen biedt optimale flexibiliteit bij plaatsing van het scherm. De PFW 3240 maakt deel uit van de PFW 3200 serie LCD wandsteunen. Deze serie vormt de perfecte oplossing voor openbare toepassingen met platte beeldschermen in de detailhandel, het hotelwezen en andere branches. De PFW 3200 serie biedt beveiliging tegen het weghalen van schermen door onbevoegden door gebruik van een discreet hangslot en veiligheidsschroeven voor het scherm met een speciale inbussleutel. Het stijlvolle aluminium design met een hoogwaardige afwerking past in elk interieur. Deze serie bestaat uit modellen met twee, drie of vier draaipunten voor optimale flexibiliteit bij de plaatsing van het scherm.
top

Wijzigen - Technische specificaties - VOGELS W3240 Toebehoren


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling