MS SQL Svr Developer Edtn 2012/FR DVD (E32-00951)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van MS SQL Svr Developer Edtn 2012/FR DVD (E32-00951)

Microsoft SQL Server 2012 is een informatieplatform dat klaar is voor de cloud. Het ondersteunt uw organisatie bij het verkrijgen van nieuwe inzichten uit uw data. Het creëert snel oplossingen om data in huis en in de publieke cloud aan te bieden en te verspreiden. En het biedt u het vertrouwen dat uw data en processen veilig en altijd beschikbaar zijn.

SQL Server 2012 geeft u de performance die u nodig hebt voor de juiste prijs, zeker bij bedrijfskritische workloads. Wanneer u op Microsoft vertrouwt, krijgt u meer dan alleen een betrouwbaar platform. U krijgt een betrouwbare businesspartner en een uitgebreid ecosysteem van ervaren leveranciers en partners.

SQL Server 2012 helpt u bij het verkrijgen van nieuwe inzichten met krachtige tools voor het ontsluiten van gestructureerde en ongestructureerde data in uw eigen organisatie en uit de cloud. SQL Server ondersteunt dit met selfservice BI, betrouwbare, consistente data, en grootschalige datawarehousing- en analytische oplossingen.

SQL Server 2012 levert organisaties de wendbaarheid om snel oplossingen te creëren voor elke situatie, van server tot private of public cloud, samen met tools voor optimale productiviteit en geavanceerde ontwikkeltechnologieën. Bouw één keer, en gebruik en beheer overal.
top

Wijzigen - Technische specificaties - MICROSOFT 200951 Office Producten


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan 200951 van MICROSOFT