Carry Case/Black Nylon Koskin f XL NB (CN317)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van Carry Case/Black Nylon Koskin f XL NB (CN317)

Speciaal ontworpen voor 18.4 inch notebooks: deze tas heeft een slim ontwerp en heeft een zeer comfortabel handvat zodat u uw grote notebook toch op aangename wijze kunt vervoeren. Door de combinatie van stevige stalen verbindingen en een met zachte kussentjes bedekt notebookvak, biedt deze tas maximale duurzaamheid en bescherming voor uw notebook. Een gemakkelijk toegankelijk "workstation" aan de voorkant van de tas, met een PDA/telefoon vakje,een plek voor adreskaartjes, pennenlussen, gazen vakjes, vakjes voor geheugenkaarten en nog veel meer, zorgt voor ultiem gebruiksgemak. Met deze tas hebt u zeker alles wat u nodig heeft voor iedere werkdag, of het nu op kantoor of erbuiten is. Het notebookvak is ook voorzien van een geïntegreerd vak voor documenten en een zakje voor losse accessoires zoals een adapter, muis, etc. Heel veel opbergruimte in een tas met levenslange garantie!

- Geschikt voor notebooks met een schermgrootte tot 18.4" (de grootte van het vak is ook aan te passen voor kleinere notebooks).
- "Workstation" voor accessoires - ontworpen voor alle dagelijkste benodigdheden - PDA/telefoon, kaartjes, geheugenkaarten, pennen, etc.
- Comfort en duurzaamheid - Een prettig handvat en stevige metalen bevestigingen voorzien u van maximaal draagcomfort onderweg.
- Documenten - Een geïntegreerde afdeling voor documenten zorgt ervoor dat u ook uw losse papieren voor dagelijkse vergaderingen makkelijk mee kunt nemen.
- Verwijderbaar zakje voor snelle en makkelijke toegang tot al uw notebook accessoires.
top

Wijzigen - Technische specificaties - TARGUS 317 Laptop zak


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling