HP Slimwrap Case (H4K07AA#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Slimwrap Case (H4K07AA#ABB)

Overview
De HP Slimwrap tas: modieus, flexibel en functioneel. Antislip binnenzijde met groeven voor een onbeperkt aantal inkijkhoeken. Lederlook buitenzijde beschermt tegen stoten vallen en gemorst vocht. Ingebouwde penlus en camera-uitsparing maken de tas nog handiger.
Features
/>- Gun uzelf de luxe die u verdient! De sublieme zachte hoes voelt aan als fijn leder.

- Het hoogste gebruiksgemak. Dankzij het unieke ontwerp zijn alle belangrijke knoppen en poorten snel en gemakkelijk toegankelijk. Foto nemen? Laat het apparaat in de hoes en houd uw handen vrij. De handige camera-opening ontneemt u het zicht niet.

- Goed beschermd voor gebruik in huis, daarbuiten of waar ook ter wereld. Uw HP ENVY x2 is beschermd tegen stoten en vallen. Het waterbestendige materiaal beschermt tegen ongelukjes met gemorste vloeistof.

- U bent met beide opties beschermd. Hij past soepel in de flexibele hoes, met of zonder aangesloten toetsenbord. De antislip binnenzijde met groeven houdt de notebook stabiel, in welke stand u hem ook gebruikt.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP K07AAABB Laptop zak


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling