HP Notebook Sleeve 16"/Luminous Rose (QB460AA#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Notebook Sleeve 16"/Luminous Rose (QB460AA#ABB)

Overview
Deze stijlvolle HP Luminous Rose notebooktas met neopreen buitenzijde, een uitschuifbare handgreep, zachte imitatiebontvoering en een ritsvak voor accessoires houdt notebooks tot 40,6-cm (16-inch) veilig en schoon.
Features
- De buitenzijde van de HP notebookhoes - 40,6 cm (16 inch) is gemaakt van duurzaam neopreen en beschermt de notebook tegen tegen vuil, stoten en krassen en dankzij de imitatiebontvoering is de notebook veilig opgeborgen.

- De HP Luminous Rose notebookhoes - 40,6 cm (16 inch) is ideaal om alles overzichtelijk op te bergen. Dankzij de zachte imitatiebontvoering is de notebook veilig opgeborgen en een veilig buitenvak met rits beschermt al uw onmisbare accessoires.

- Als uw HP notebook een scherm van maximaal 40,6 cm (16 inch) diagonaal heeft, past hij gemakkelijk in deze praktische, elegante hoes.

- U koos de kleur van uw HP notebook omdat u die mooi vindt - dus waarom zou u niet een bijpassende hoes gebruiken? De HP Luminous Rose hoes - 40,6 cm (16 inch) heeft een eenvoudige, elegante perfectie en stijl dankzij unieke HP kleuraccenten.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP 460AAABB Laptop zak


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling