Carry Case/Black Nylon Koskin f XLBacpak (TCB001EU)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van Carry Case/Black Nylon Koskin f XLBacpak (TCB001EU)

De Targus XL Notebook Backpac is perfect voor de notebook gebruiker die veel te doen heeft. Het begint met een groot, apart vak voorzien van een beschermende laag waarin de meeste notebooks zeker passen. Deze backpac biedt ruimte voor notebooks met schermen tot 17" en heeft ook een vak voor documenten en een groot aantal andere opbergplaatsen. In een "workstation" aan de voorkant zijn een vakje voor een MP3 speler met een opening voor uw hoofdtelefoon, een PDA/telefoon en een houder voor adreskaartjes geïntegreerd. Bovendien is de tas voorzien van een geïntegreerde waterafstotendebeschermende regenhoes die u kunt wegstoppen in een verborgen vak, zodat uw notebook zelfs als het regent goed beschermd is. Het prettige handvat, de band voor om uw middel, extra kussentjes voor op uw rug en de stevige nikkelen bevestigingen bieden maximale bescherming tijdens het dragen van uw notebook met een groot scherm zodat u comfortabel op uw bestemming aankomt.

- Notebookvak bedekt met beschermende kussentjes waar notebooks met een schermgrootte tot 17" in passen.
- "Workstation" voor accessoires - ontworpen om alle dagelijkse benodigdheden in te bewaren - MP3 speler, PDA/telefoon, kaartjes, geheugenkaarten, pennen, etc.
- Comfort - Prettig handvat, stevige metalen bevestigingen en vak met een extra zachte laag voorzien u van maximaal draagcomfort tijdens het dragen van uw notebook met een groot scherm.
- Verwijderbare band voor om uw middel.
- Waterafstotende beschermende regenhoes.
- Verwijderbaar telefoonvakje voor aan de schouderband.
top

Wijzigen - Technische specificaties - TARGUS B001EU Laptop zak


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling