Revolution 14" Topload (TTL314EU)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van Revolution 14" Topload (TTL314EU)

De Revolution laptop tas van Targus is een slimme oplossing die speciaal ontworpen is voor IT-specialisten.De modieuze en lichte tas is plezierig om te dragen en beschikt over veel opbergruimte. De tas is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en biedt dankzij het gepatenteerde SafePORT® Air Protection System uitstekende bescherming voor zowel een laptop als een mediatablet.

De tas beschikt over meerdere documenten- en accessoirevakken plus een uitneembaar opbergvak.

Het opbergvak voor het mediatablet is voorzien van gewatteerde voering voor extra bescherming, Ergonomisch gevormde en gevoerde handgrepen, Diagonaal aangebrachte schouderriem voor optimaal evenwicht / gewichtsverdeling, Ergonomisch gevormde Equalizer II-schouderriem met schokabsorberend anti-slipkussentje, Openritsbaar accessoirevak met handige labels zodat u accessoires gemakkelijk kunt vinden.Binnenzijde volledig bekleed met zacht en glad nylon om te voorkomen dat voorwerpen blijven hakenVoorvak gemaakt van ballistisch 2550D-nylon voor intensief gebruikZichtvenster voor controleren mobiele telefoonGemaakt van speciaal voor langdurige blootstelling aan zonlicht, gemaakt materiaalSafePORT-luchtkussensysteemErgonomisch gevormde en gevoerde handgrepenSpeciaal vak voor mediatablet
top

Wijzigen - Technische specificaties - TARGUS L314EU Laptop zak


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling