HP Mini Sleeve Black version Prescott (VP012AA#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Mini Sleeve Black version Prescott (VP012AA#ABB)

Overview
De HP Mini hoes beschermt uw notebook en trekt de aandacht met het unieke HP Swirl-patroon. Biedt duurzame bescherming aan vier zijden voor Mini's en notebooks met schermen tot 29,5 cm (11,6-inch) diagonaal.
Features
- Gebruik deze stijlvolle hoes om uw Mini of notebook te beschermen. Het opvallende HP Swirl patroon trekt overal de aandacht.

- Met een duurzame buitenzijde die de HP Mini beschermt tegen stof en vuil en een fluweelzachte binnenzijde om hem te beschermen tegen krassen, houdt de HP Mini hoes uw Mini langer zo goed als nieuw.

- De HP Mini hoes is handig en ziet er mooi uit. Deze hoes, die aantrekkelijk genoeg is om los of als tas onder uw arm te dragen en klein genoeg om hem in een tas mee te nemen, gaat overal mee naartoe.

- Opbergruimte voor onmisbare accessoires zoals een voeding en minimuis in een veilig buitenvak waar deze goed opgeborgen en gemakkelijk te vinden zijn.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP 012AAABB Laptop zak


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling