Maak je leven makkelijker met de nieuwste Windows 10-toestellen

De nieuwste Windows 10-toestellen zijn krachtiger, lichter en veiliger. Bovendien overtreffen ze vast en zeker je verwachtingen door het gebruik van nieuwe technologieën zoals Windows Hello en de pen.

Productiviteit & prestaties

Laptops met maximale prestaties

De laptops zijn snel en krachtig en je kan al jouw programma's, zoals Photoshop, zonder problemen gebruiken. Met de 6e generatie Intel processors surf je supersnel op het internet.

Geef jouw productiviteit een extra duwtje in de rug

Om jouw pc 100% te kunnen benutten moet je goed uitgerust zijn. Met Office 365 haal je voordeel uit al jouw favoriete programma's (Word, Excel, PowerPoint). Met OneDrive kan je al jouw documenten in de cloud opslaan en vanaf eender welk mobiel toestel terugvinden.

Ontdek ons aanbod van pc's en accessoires voor een maximale productiviteit:

Office 365 Home

Arc-Touch mouse

Surface Pro 4

Veiligheid

Surf in alle veiligheid op het internet

Windows 10 is nog veiliger dankzij Windows Defender en Windows firewall. Windows gebruikt de bescherming in real-time om alle elementen te analyseren die je downloadt of uitvoert op jouw pc. Gebruiken de kinderen jouw PC om op het internet te gaan? Geen probleem! Met Microsoft Edge kan je de toegang tot bepaalde websites beperken.

Aanmelden zonder wachtwoord dankzij Windows Hello

Windows Hello verbindt je met jouw Windows-pc in minder dan 2 seconden. Dit is 3 keer sneller dan met een wachtwoord. Met Windows Hello ben je zelf het wachtwoord! Maak gebruik van je camera om je gezicht te herkennen of gebruik de lezer voor digitale vingerafdrukken. Windows Hello herkent je onmiddellijk!

Ontdek ons aanbod van pc's met Windows Hello:

Surface laptop

Acer Swift 5

HP Spectre X360

Dun & licht

Neem jouw pc overal met je mee. Werkelijk overal.

De nieuwe generatie draagbare Windows pc's zijn zo dun dat je ze dankzij hun vederlicht ontwerp zonder problemen de hele dag met je meedraagt. Dankzij de batterij die lang meegaat, kan je de pc tijdens al jouw verplaatsingen gebruiken.

Reis licht met de juiste accessoires

Vertrouw op de beste accessoires voor een buitengewone ervaring. Laat de Arc-Touch mouse een digitale aanvulling zijn van je handen. De muis werkt niet alleen op alle oppervlakken, maar is ook zodanig dun dat je deze zelfs in jouw broekzak kunt dragen. Met de Wireless Display Adapter kan je rechtstreeks projecteren vanaf jouw laptop of smartphone op een televisie of projector.

Ontdek ons aanbod van dunne en lichte laptops en accessoires:

Asus UX360

Arc-Touch mouse

Wireless Display Adapter

Touch & inking

Teken op jouw laptop zoals je op papier zou tekenen

De nieuwe draagbare pc's zijn uitgerust met Windows Ink-technologie. Met Windows Ink kan je eenvoudig tekenen in OneNote, aantekeningen maken, Word-documenten ondertekenen, onderlijnen in een PDF zoals met een echte pen, en nog veel meer. Het is een ideaal instrument voor kunstenaars, architecten, leerkrachten, ontwerpers, studenten, etc.

Ontdek hoe de kunstenaar Ilias Patlis gebruik maakt van Windows Ink

Een van de vele voordelen van de pc's van de nieuwe generatie is de digitale pen. Met de digitale pen kan je rechtstreeks op jouw pc tekenen: schetsen, ontwerpen en zelfs plannen, tekeningen, etc. Ilias Patlis gebruikt Surface Pro 4 om zijn ideeën tot leven te wekken.

Ontdek ons aanbod aan pc's met Windows Ink:

Surface pro 4

Acer Alpha Switch 12

Office 365 Home